Panttilainaamot ovat paikkoja henkilöille, jotka haluavat saada nopean, helpon ja kätevän vakuuden lainan henkilökohtaisiin tarpeisiinsa ja taajamaansa. Lue lisää tästä aiheesta.

Panttilainaamot ovat paikkoja henkilöille, jotka haluavat saada nopean, helpon ja kätevän vakuuden lainan henkilökohtaisiin tarpeisiinsa ja taajamaansa. Pantatut esineet kattavat laajan valikoiman esineitä kokonaisista koruista kullan romuttamiseen rikkoutuneista koruista yksittäisiin arvokkaisiin ja puolijalokiviin. Sormukset, korvakorut, kaulakorut, rannekorut, kellot, toe-sormukset – mitä vain, panttilainaamossa, joka hyväksyy koruja, on se.

Panttilainaamoille koittaa nyt varsinainen kulta-aika

Sitten ei ole yllätys, että panttilainaamojen luettelo muuttuu päivittäin. Tämä johtuu siitä, että joka päivä henkilö, jolla on oma pantattava esine, tulee panttilainaamoon ja arvioi kohteen arvon. Kun panttilainaus on valmis, panttilainaamosta tulee sitten tämän tuotteen väliaikainen säilyttäjä.

Mutta jos henkilö ei lunasta kohdetta tietyn maturiteettijakson ja lyhennysvapaan ajan jälkeen, panttilainaamo saa laillisen omistuksen siitä. Panttilainaamo voi sitten mainostaa tuotetta osana myyntivarastoaan.

Ajattele sitä: Mitä tahansa tarvitset missä tahansa kohtuuhintaisessa korussa, löydät sen todennäköisemmin panttilainaamosta. Haluatko kihlasormuksen, jossa on 1 karan timantti? Tarvitsetko hääpäivälahjan, kuten vintage-kultarannekkeen tai retrohelmikorvakorut? Haluatko syntymäpäivälahjan, kuten laadukkaan kellon?

Selaa panttilainaamon varastoa ja löydät todennäköisesti korun, joka sopii parhaiten tarkoituksiisi, puhumattakaan budjetistasi.

Tästä pääsemmekin seuraavaan kysymykseen

Miksi panttilainaamossa myytävät esineet ovat niin paljon edullisempia kuin korukaupoissa?

Vastaus: Panttilainaamot hankkivat tuotteet myytäväksi edulliseen hintaan asiakkailtaan. Niiden voitot on jo saatu tuotteista perittäistä intresseistä, kun asiakkaat uusivat sopimuksen.

Nämä yritykset pyrkivät siis purkamaan tuotteet, jotta uusille voidaan tehdä tilaa, ja se nopeasti, helposti ja kätevästi on myydä varasto kohtuuhintaan. On myös tosiasia, että panttilainaamot eivät maksa kohtuuttomia maksuja kansainvälisten tuotemerkkien käytöstä esineisiin.

Joten, jos sinulla on koruja mielessäsi, mene panttilainaamoon ja osta se!