Pawnshopis-kauppa tarjoaa rahaa erilaisiin esineisiin. Tällaisia myymälöitä on ollut jo muinaisessa Kreikassa, ja niiden toimintaa koskevat säännöt ovat erilaiset. Panttilainaamo ei voi myydä tuotetta ennen määritettyä päivämäärää, jolloin asiakas voi vielä lunastaa sen. Jos joku todella haluaa ostaa tuotteen panttilainaamosta, omistaja voi ottaa yhteyttä tuotteen pantanneet asiakkaaseen ja kysyä häneltä, voiko hän myydä sen.

Ne tarjoavat asiakkaalle hieman enemmän rahaa, jos tuote on kysytty. Panttilainaamo voi myös ottaa joitakin tuotteita lähetykseen. Sen sijaan, että he tarjoaisivat rahaa asiakkaalle heti, he voivat tarjota rahaa vain, jos tuote myydään. Yleensä ansaittu voitto jaetaan panttilainaamon ja edellisen omistajan kesken. Lisäksi joskus panttilainaamo tarjoaa ihmisille mahdollisuuden vain myydä tuotteitaan, mikä antaa panttilainaamolle useimmissa tapauksissa mahdollisuuden myydä jotain heti.

Ihmiset, jotka myyvät esineidensä pantin sijaan, saavat yleensä hieman enemmän rahaa myyntiin.

Panttilainaamo ja panttilainaamo ovat olleet olemassa tuhansia vuosia. Minkä tahansa panttilainaamon perusajatus on lainata ihmisille rahaa. Ihmiset tuovat jotain omistamaansa ja antavat sen panttilainaamolle lainan vakuudeksi, jota kutsutaan panttilainaajaksi. Panttilainaamolainaa sinulle rahaa vakuuksia vastaan.

Kun ihmiset maksavat lainan korkoineen takaisin, he saavat vakuudensa. Jos et maksa lainaa takaisin, panttilainaamo pitää vakuudet. Henkilö, joka lainaa rahaa pantattujen tavaroiden turvallisuudesta ja joka voi myös ostaa jälleenmyytäviksi tuotteita jälleenmyyjiltä ja kauppiailta. Paikka tai tilat, joissa panttilainaamo harjoittaa liiketoimintaa.

Henkilökohtaisen omaisuuden kirjallinen pelastaminen velan ehtona, joka voidaan lunastaa tietyin ehdoin 180 päivän kuluessa, ellei sitä uusita ja ellei sitä ole implisiittisellä myyntivoimalla laiminlyöty. Asiakas tuo panttilainaamoon panttilainaamoon vakuudeksi asiakkaalle tehdyn lainan. Asiakas voi sitten palata panttilainaamoon tietyn ajan kuluessa vastaamaan lainaan ja palauttamaan esineensä.

Miten panttilainaamot toimivat?

Pitoaika, joka on 30 päivää pantauspäivästä, on 30 päivää ennen tuotteen myyntiä. Koska esine ei voi mennä hyllylle hetkeksikään panttausen jälkeen, etsien esineitä heti sen jälkeen, kun ne on varastettu hedelmättöminä. Varastetut ilmestyvät panttilainaamojen hyllyille 30-60 päivää sen jälkeen, kun ne on varastettu usein eri osassa kaupunkia kuin missä rikos tapahtui. Panttilainaamot tekevät bisnestä ansaitakseen rahaa; Ne eivät auta sinua saamaan tavaroitasi takaisin. Jos löydät tavarasi panttilainaamosta, sinun ei tarvitse kertoa kauppiaalle, että se on sinunFeature-artikkelisi, muista, että kauppa on jo maksanut rahaa esineestä, jonka he menettävät, jos tuote.