Nykyään kultakorujen ostaminen ja myyminen on erittäin suosittua. Välittömän käteislainan saaminen on nopeaa ja yksinkertaista panttilainaaja Bankstownissa.

Joskus tarvitsemme kiireellistä rahaa, eikä meillä ole paikkaa, mistä etsiä. Meillä on varmasti kultakoruja, joita emme käytä tai joita emme edes tarvitse ollenkaan. Kullan etu voi olla suuri, jos se viedään luotettavalle panttilainaamolle. Hän määrittää kullan arvon ja sinä saat rahaa sen myynnistä.

On tärkeää huomata, että kullan arvo vaihtelee päivä päivältä eri tekijöiden vuoksi. Kahden maan välinen sota, luonnonkatastrofit, kullan tarjonta ja kysyntä sekä monet muut tekijät vaikuttavat itse kullan hintaan.

Se mikä ei muutu, on kullan paino ja karat.

Karkeissa mitattuna kultakoruissa on merkinnät, jotka eroavat 10k: sta 24k: iin. 10k edustaa korujen kullan alhaisinta arvoa ja 24k tarkoittaa puhdasta kultaa, jota käytetään harvoin koruihin sen pehmeyden vuoksi. Korujen vahvistamiseksi lisätään metalli ja siten löydät kultasormuksen, jossa on sinetöity 14k tai 21k-merkki. Saadaksesi parhaan hinnan sormuksestasi tai korvakoruistasi, käy useissa panttilainaamoissa ja sulje sopimus välittäjän kanssa, joka tarjoaa sinulle parhaan hinnan.

Suomalaisiin iski kultakuume

Korujen lopullista hintaa määritettäessä hintaan vaikuttaa myös kultapaino, joka voidaan ilmaista grammoina ja pennipainoina. Panttilainaaja Bankstownin verkkosivuilta löydät laskimen, jonka avulla voit laskea hinnan, jos tiedät kullan painon ja karan. On selvää, että saat enemmän rahaa 21k-sormuksesta kuin 14k-korvakoruista. Kullan puhtaus lasketaan myös hinnassa. 10k-renkaalla on 42% puhtaus ja 22k-renkaalla 92% puhtaus. Voit esimerkiksi myydä 18k keltaisen kultaisen rannerenkaan / sormuksen 15,5 grammaa 340 dollarilla. Tai voit saada 630 dollaria 22 000 keltaisesta kultaketjustasi, joka on 23,2 grammaa.

Jos et osaa tunnistaa luotettavaa ja luotettavaa panttilainaamonvälittäjää, etsi joku, joka on ollut panttilainaamoalalla vuosia. Parhaalla välittäjällä on vähintään 20 vuoden kokemus käteislainojen ja kullan myyntien hyväksymiseen. Hänen täytyy olla avulias ja vastata kaikkiin myyntionne. Panttilainaamolla on oltava pysyvä ja kiinteä sijainti. Valitse se, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen arvon arvokkaalle kullallesi.